Until

Una mica d'ajuda.

Per a una data que no es desa, un recordatori que no ha arribat o una pregunta sobre Until.

Parleu amb el desenvolupador

om.spider.dev@gmail.com

Incloeu el vostre model de dispositiu, la versió del sistema operatiu, la versió Until i què ha passat. Una captura de pantalla ajuda. Si us plau, deixeu de banda els detalls de l'esdeveniment privat tret que siguin necessaris per entendre el problema.

Suport per correu electrònic

Coses amb les que podem ajudar

Crea i edita un compte enrere

Toca + a Until, posa un nom al teu moment, tria una data i guarda. Toca un compte enrere per editar-lo. Utilitzeu Més opcions per a notes, unitats, zones horàries i esdeveniments repetitius.

Les notificacions no arriben

Comproveu que Until tingui accés a notificacions a la configuració del dispositiu. Comproveu la configuració del resum de les notificacions i del focus, després obriu el compte enrere i confirmeu-ne la programació de recordatoris. Els recordatoris són notificacions locals, no alarmes garantides.

Importa un aniversari o un esdeveniment del calendari

Obriu Configuració i trieu una font d'importació. Permet l'accés quan se't demani i, a continuació, seleccioneu les entrades que voleu importar. Podeu revocar l'accés més endavant a la configuració del dispositiu. Until no necessita aquests permisos per als comptes enrere creats manualment.

Desa una còpia de seguretat o mou els dispositius

Utilitzeu Configuració → Exporta comptes enrere i deseu el fitxer a una ubicació que controleu. A l'altre dispositiu, utilitzeu Configuració → Importa comptes enrere. Until no ofereix actualment la sincronització automàtica al núvol. Manteniu la vostra còpia de seguretat privada perquè inclou detalls i notes del compte enrere.

Restaurar una compra

Si hi ha compres disponibles a la vostra compilació, utilitzeu Restaura compres a la pantalla d'actualització amb el mateix compte de botiga. Si no apareix cap compra, envieu per correu electrònic la referència de la transacció i la versió de l'aplicació. No envieu mai les dades de la targeta ni la contrasenya de la vostra botiga.

Elimina les teves dades

Obriu Configuració → Suprimeix totes les dades i confirmeu. Això elimina els comptes enrere i les preferències que té Until en aquest dispositiu. Suprimeix els fitxers exportats o les imatges compartides per separat allà on els hagis desat. Qualsevol còpia de seguretat gestionada pel vostre dispositiu o proveïdor de núvol està controlada per aquest proveïdor.

Preguntes de privadesa

Llegeix com Until gestiona les vostres dades, o envieu-nos un correu electrònic amb una pregunta de privadesa. No hi ha cap compte Until per tancar. Les dades del compte enrere s'emmagatzemen al vostre dispositiu.