Until
Os teus momentos son persoais.
Esta política explica como Until e este sitio web manexan a información. As preguntas son benvidas no enderezo de contacto a continuación.
Última actualización
Quen é o responsable
Until é proporcionado polo desenvolvedor independente que opera en until.thespider.dev. Para solicitudes de asistencia ou privacidade, póñase en contacto om.spider.dev@gmail.com.
Os datos da conta atrás permanecen no teu dispositivo
Until almacena títulos de conta atrás, datas, notas, listas, preferencias de recordatorios e configuracións de aparencia localmente. Non necesitas unha conta Until. A aplicación non envía a túa base de datos de conta atrás a un servidor operado por desenvolvedores e actualmente non inclúe sincronización automática na nube.
O teu sistema operativo pode incluír datos das aplicacións nas copias de seguranza do dispositivo segundo a túa configuración. Esas copias de seguridade están controladas por ti e polo teu provedor de copias de seguridade.
Acceso opcional a aplicacións persoais
Se escolles unha función de importación, Until solicita acceso aos datos relevantes do calendario, contactos ou recordatorios. A aplicación le as entradas para permitirche seleccionar o que queres importar. As entradas seleccionadas convértense en conta atrás almacenadas localmente. A aplicación non carga a túa axenda de enderezos ou calendario a un servizo operado por programadores. Podes revogar os permisos na configuración do teu dispositivo.
Notificacións e widgets
Until programa recordatorios no teu dispositivo utilizando a información da conta atrás e a configuración de notificacións que escollas. As vistas previas de notificacións e os widgets poden mostrar títulos e datas a calquera persoa que poida ver a túa pantalla. Controlas os permisos e a visibilidade da vista previa na configuración do teu dispositivo.
Exportacións e compartición
Os ficheiros de copia de seguranza exportados inclúen os datos da conta atrás. As imaxes de conta atrás compartidas inclúen os detalles que se mostran na vista previa para compartir. A información sae da aplicación cando decides gardala ou compartila a través doutro servizo. O destinatario ou servizo de destino entón xestionalo baixo as súas propias políticas.
Compras, cando estean dispoñibles
As compilacións que ofrecen compras opcionais usan a tenda da plataforma e RevenueCat para validar transaccións, restaurar as compras e determinar o acceso ás funcións compradas. Estes servizos poden procesar recibos ou tokens de compra, un identificador de usuario da aplicación, o historial de transaccións, o estado dos dereitos e a información do dispositivo. Until non recibe os datos completos da túa tarxeta de pago.
Os servizos de compra actívanse só nas compilacións configuradas para ofrecelos. Vexa Política de privacidade de RevenueCat and Política de privacidade de Apple polo seu manexo desta información.
Analítica, publicidade e este sitio web
Until non inclúe publicidade nin un SDK dedicado de análise de comportamento. Este sitio web non establece cookies publicitarias ou analíticas. A súa vista previa da conta atrás execútase no teu navegador e non nos envía as túas seleccións.
Os provedores de aloxamento e entrega procesan solicitudes ordinarias, que poden incluír un enderezo IP, información do navegador, URL solicitada e tempo de acceso, para servir e protexer o sitio. Non utilizamos estas solicitudes para crear perfís publicitarios.
Cando se poña en contacto connosco
Se envías un correo electrónico de asistencia, recibimos o teu enderezo de correo electrónico e a información que inclúes. Utilizámolo para responder, solucionar problemas e xestionar a túa solicitude. Evite enviar detalles sensibles da conta atrás ou contrasinais. A correspondencia de apoio mantense mentres sexa necesaria para xestionar a solicitude e o seguimento relacionado; pode solicitarnos que o eliminemos, suxeito a calquera retención requirida.
As túas opcións e eliminación
Podes editar ou eliminar contas atrás individuais, revogar permisos opcionais e utilizar Eliminar todos os datos en Configuración para eliminar as contas atrás e as preferencias locais de Until. As exportacións, as imaxes compartidas, as copias de seguridade do sistema operativo e os rexistros mantidos polos provedores de compras deben xestionarse por separado. Non podemos recuperar ou eliminar de forma remota unha base de datos local do teu dispositivo.
Para solicitudes de acceso, corrección ou eliminación de información sobre a correspondencia de soporte, envíe un correo electrónico om.spider.dev@gmail.com. Depending on your location, you may have additional rights under applicable data protection law.
Nenos e información sensible
Until non recolle a sabiendas información persoal dos nenos a través dunha conta ou perfil. Non envíes información persoal dos nenos nin detalles confidenciais de eventos nas solicitudes de asistencia. Se cres que nos enviou esa información, ponte en contacto connosco para que poidamos abordala.
Cambios de políticas
Actualizaremos esta páxina cando cambie o manexo da información da aplicación. A data anterior identifica a versión actual. Vexa support para obter axuda cos teus datos ou permisos.