Until

ជំនួយតិចតួច។

សម្រាប់កាលបរិច្ឆេទដែលនឹងមិនរក្សាទុក ការរំលឹកដែលមិនបានមកដល់ ឬសំណួរអំពី Until ។

និយាយជាមួយអ្នកអភិវឌ្ឍន៍

om.spider.dev@gmail.com

រួមបញ្ចូលម៉ូដែលឧបករណ៍របស់អ្នក កំណែប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ កំណែ Until និងអ្វីដែលបានកើតឡើង។ រូបថតអេក្រង់ជួយ។ សូមទុកព័ត៌មានលម្អិតអំពីព្រឹត្តិការណ៍ឯកជន លុះត្រាតែពួកគេចាំបាច់ដើម្បីយល់ពីបញ្ហានេះ។

ជំនួយអ៊ីមែល

អ្វីដែលយើងអាចជួយបាន។

បង្កើត និងកែសម្រួលការរាប់ថយក្រោយ

ប៉ះ + ក្នុង Until ដាក់ឈ្មោះពេលវេលារបស់អ្នក ជ្រើសរើសកាលបរិច្ឆេទ និងរក្សាទុក។ ប៉ះការរាប់ថយក្រោយដើម្បីកែសម្រួលវា។ ប្រើជម្រើសច្រើនទៀតសម្រាប់កំណត់ចំណាំ ឯកតា តំបន់ពេលវេលា និងព្រឹត្តិការណ៍ដែលកើតឡើងដដែលៗ។

ការជូនដំណឹងមិនមកដល់ទេ។

ពិនិត្យមើលថា Until មានសិទ្ធិចូលប្រើការជូនដំណឹងនៅក្នុងការកំណត់ឧបករណ៍របស់អ្នក។ ពិនិត្យមើលការកំណត់ការផ្តោតអារម្មណ៍ និងការជូនដំណឹងរបស់អ្នក បន្ទាប់មកបើកការរាប់ថយក្រោយ ហើយបញ្ជាក់កាលវិភាគនៃការរំលឹករបស់វា។ ការ​រំលឹក​គឺ​ជា​ការ​ជូន​ដំណឹង​ក្នុង​តំបន់ មិន​មាន​ការ​ជូន​ដំណឹង​ដែល​ត្រូវ​បាន​ធានា​ទេ។

នាំចូលព្រឹត្តិការណ៍ខួបកំណើត ឬប្រតិទិន

បើកការកំណត់ ហើយជ្រើសរើសប្រភពនាំចូល។ អនុញ្ញាត​ការ​ចូល​ដំណើរ​ការ​នៅ​ពេល​ដែល​បាន​សួរ បន្ទាប់​មក​ជ្រើស​ធាតុ​ដែល​អ្នក​ចង់​នាំចូល។ អ្នកអាចដកសិទ្ធិចូលប្រើនៅពេលក្រោយនៅក្នុងការកំណត់ឧបករណ៍របស់អ្នក។ Until មិនត្រូវការការអនុញ្ញាតទាំងនេះសម្រាប់ការរាប់ថយក្រោយដែលបានបង្កើតដោយដៃទេ។

រក្សាទុកការបម្រុងទុក ឬផ្លាស់ទីឧបករណ៍

ប្រើការកំណត់ → នាំចេញការរាប់ថយក្រោយ បន្ទាប់មករក្សាទុកឯកសារទៅទីតាំងដែលអ្នកគ្រប់គ្រង។ នៅលើឧបករណ៍ផ្សេងទៀត សូមប្រើការកំណត់ → នាំចូលការរាប់ថយក្រោយ។ បច្ចុប្បន្ន Until មិនផ្តល់ការធ្វើសមកាលកម្មលើពពកដោយស្វ័យប្រវត្តិទេ។ រក្សាការបម្រុងទុករបស់អ្នកជាឯកជន ព្រោះវារួមបញ្ចូលព័ត៌មានលម្អិត និងកំណត់ចំណាំ។

ទិញឡើងវិញ

ប្រសិនបើការទិញមាននៅក្នុង build របស់អ្នក សូមប្រើ Restore Purchases នៅក្នុងអេក្រង់ upgrade ជាមួយនឹងគណនីហាងដូចគ្នា។ ប្រសិនបើការទិញមិនលេចឡើង សូមផ្ញើអ៊ីមែលទៅកាន់ឯកសារយោងប្រតិបត្តិការ និងកំណែកម្មវិធី។ កុំផ្ញើព័ត៌មានលម្អិតកាត ឬពាក្យសម្ងាត់ហាងរបស់អ្នក។

លុបទិន្នន័យរបស់អ្នក។

បើកការកំណត់ → លុបទិន្នន័យទាំងអស់ ហើយបញ្ជាក់។ វាដកការរាប់ថយក្រោយ និងចំណូលចិត្តដែលធ្វើឡើងដោយ Until នៅលើឧបករណ៍នោះ។ លុបឯកសារដែលបាននាំចេញ ឬរូបភាពដែលបានចែករំលែកដោយឡែកពីគ្នាគ្រប់ទីកន្លែងដែលអ្នកបានរក្សាទុកពួកវា។ ការបម្រុងទុកណាមួយដែលគ្រប់គ្រងដោយឧបករណ៍របស់អ្នក ឬអ្នកផ្តល់សេវាពពកត្រូវបានគ្រប់គ្រងដោយអ្នកផ្តល់សេវានោះ។

សំណួរឯកជនភាព

អាន របៀបដែល Until គ្រប់គ្រងទិន្នន័យរបស់អ្នក។ឬផ្ញើអ៊ីមែលមកយើងជាមួយនឹងសំណួរឯកជនភាព។ មិនមានគណនី Until ដើម្បីបិទទេ។ ទិន្នន័យរាប់ថយក្រោយត្រូវបានរក្សាទុកនៅលើឧបករណ៍របស់អ្នក។