Until
Мала помош.
За датум што нема да се зачува, потсетник што не пристигнал или прашање за Until.
Разговарајте со развивачот
om.spider.dev@gmail.comВклучете го моделот на вашиот уред, верзијата на оперативниот систем, верзијата Until и она што се случило. Помага скриншот. Ве молиме изоставете ги деталите за приватниот настан освен ако не се потребни за да се разбере проблемот.
Поддршка за е-поштаРаботи со кои можеме да помогнеме
Креирајте и уредете одбројување
Допрете + во Until, именувајте го вашиот момент, изберете датум и зачувајте. Допрете одбројување за да го уредите. Користете Повеќе опции за белешки, единици, временски зони и настани кои се повторуваат.
Известувањата не пристигнуваат
Проверете дали Until има пристап до известувањата во поставките на вашиот уред. Проверете ги поставките за резиме на Фокус и известувања, потоа отворете го одбројувањето и потврдете го неговиот распоред за потсетници. Потсетниците се локални известувања, а не се гарантирани аларми.
Увезете роденден или календарски настан
Отворете ги Поставките и изберете извор за увоз. Дозволете пристап кога ќе биде побарано, а потоа изберете ги записите што сакате да ги увезете. Може да го отповикате пристапот подоцна во поставките на уредот. На Until не му се потребни овие дозволи за рачно креирани одбројувања.
Зачувајте резервна копија или преместете ги уредите
Користете Поставки → Извези одбројувања, а потоа зачувајте ја датотеката на локација што ја контролирате. На другиот уред, користете Поставки → Увези одбројувања. Until во моментов не обезбедува автоматска синхронизација на облакот. Чувајте ја вашата резервна копија приватна бидејќи содржи детали за одбројување и белешки.
Врати купување
Ако купувате се достапни во вашата верзија, користете Враќање набавки на екранот за надградба со истата сметка на продавницата. Ако купувањето не се појави, испратете е-пошта на референцата за трансакцијата и верзијата на апликацијата. Никогаш не испраќајте детали за картичката или лозинката од вашата продавница.
Избришете ги вашите податоци
Отворете Поставки → Избриши ги сите податоци и потврдете. Ова ги отстранува одбројувањата и поставките што ги има Until на тој уред. Избришете ги извезените датотеки или споделените слики одделно каде и да сте ги зачувале. Секоја резервна копија управувана од вашиот уред или давател на облак е контролирана од тој давател.
Прашања за приватност
Прочитајте како Until се справува со вашите податоци, или ни е-пошта со прашање за приватност. Нема сметка на Until за затворање. Податоците за одбројување се зачувани на вашиот уред.